I. Comenzi Telefonice
Pentru comenzi telefonice:  0264 450 229


II. Comenzi Prin e-mail
Pentru comenzi prin e-mail: comenzi@roelifarm.ro
Pentru acest gen de comenzi dvs. trebuie sa specificati in email produsul/produsele, cantitatea dorita  pentru fiecare produs.


III. Comenzi Folosind Cosul De Cumparaturi
Selectarea produselor dorite 
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Produsul va fi automat adaugat in cosul de cumparaturi.  Acum puteti continua cumparaturile adaugand si alte produse in cos, sau puteti accesa pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. 

Daca sunteti in posesia unui voucher cadou sau a unui cupon de reducere il puteti folosi acum, introducand seria acestuia in campul alocat, dupa care apasati butonul “Aplica Voucher/Cupon”.
Apasati butonul Finalizare. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.
Pasul urmator este stabilirea detaliilor de livrare, care poate avea loc la adresa cu care v-ati inregistrat, sau la o alta adresa indicata de dvs in formularul atasat.
Puteti opta pentru ridicarea produselor direct din farmacie sau pentru livrarea prin curierar rapid, contravaloarea livrarii fiind de 18 lei tva inclus sau prin Posta Romana, contravaloarea livrarii fiind de 10 lei tva inclus. Pentru cumparaturi peste 100 de lei in Cluj, sau 150 de lei in afara Clujului, livrarea este gratuita.
Ultima etapa presupune confirmarea comenzii de catre dumneavoastra, dupa verificarea finala a cosului, prin actionarea butonului Confirma comanda.
Veti primi un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii si, in scurt timp  veti fi contactat de un reprezentant de vanzari al farmaciei.


Modalitati de plata

Metodele de plata acceptate sunt  plata la livrare (ramburs) sau plata cu cardul prin Netopia Link2Pay (veti primi un link de plata prin care veti putea realiza plata).

Va multumim pentru ca ati ales sa cumparati din farmacia noastra.