Pentru ca ne pasa de buna dispozitie a clientilor nostri, atat interioara cat si exterioara, ne straduim sa avem in farmacia noastra toate produsele farmaceutice si cosmetice de care dumneavoastra aveti nevoie pentru a va simti bine.

Ne pasa de fiecare pacient in parte si dorim sa ne impartasim experienta si cunostinetele, pentru a va invata cum sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra. "Intreaba farmacistul" Farmacia Roelifarm este intotdeauna alaturi de dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de recomandarea unui farmacist dedicat, de medicamentul potrivit sau de indrumarea specializata a unui prieten. Nu ezitati sa cereti sfatul farmacistului sau a personalului autorizat pentru a face o alegere cat mai potrivita pentru dumneavoastra.

*Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. Intotdeauna cititi cu atentie prospectul produselor folosite. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.