Misiune

Ne dorim sa ajungem un lant de farmacii prietenos si de incredere.
Asociatii nostri profesionisti lucreaza din greu impreuna cu Roelifarm pentru a oferi o experienta farmaceutica superioara, si nu numai. Dorim sa furnizam produse si servicii care ii ajuta pe clientii nostri sa duca o viata mai sanatoasa si mai frumoasa.
Misiunea noastra este de a contribui prin servicii si produse profesionale, la cresterea calitatii vietii oamenilor. “Mens Sana en Corporae Sano”.          


Echipa

Ne propunem sa depasim titulatura conventionala de farmacie, iar echipa noastra de farmacisti sta la baza acestui plan. Datorita pasiunii acestora de a furniza recomandari si servicii tratamentale la un nivel inalt, ne mandrim cu echipa noastra si cu capacitatea acestora de a solutiona si a veni in ajutorul nevoilor legate de ingrijire ale clientilor.
Echipa Roelifarm ne ajuta sa ne putem clasifica sub denumirea de farmacie a sanatatii si a frumusetii.
Farmacistii nostri bine-pregatiti impreuna cu consilierii produselor cosmetice ofera sfaturi si consultanta gratuita in legatura cu produsele si solutiile pentru ingrijirea corporala.


Valori

Suntem loiali si devotati clientilor nostri, pe care ii respectam si ii tratam cu grija si atentie.
Farmacia noastra ofera mai mult decat tratamente si retete, ofera frumusete si sanatate. 


Fidelizare

Dorim sa cultivam o relatie permanenta cu clientii nostri si sa le rasplatim fidelitatea cu oferte promotionale si servicii farmaceutice la cele mai inalte standarde.
Pentru ca pretuim sanatatea ta si este o onoare sa iti rasplatim fidelitatea, acum poti beneficia de avantajele oferite de Cardurile de fidelitate Roelifarm


Scop

Scopul nostru este de a-i face pe clientii nostri sa arate si sa se simta mai bine in pielea lor ca niciodata. Acestia reprezinta pentru noi, inima afacerii noastre si aspectul central in desfasurarea activitatii noastre.
Ne angajam sa oferim cea mai mare grija clientilor si pacientilor, sa fim prima lor alegere in domeniul farmaceutic si al ingrijirii persoanale, sa oferim produse eficiente si de calitate, toate acestea alaturi de preocuparea si grija fata de client.
Ne dorim sa crestem constant atat pe piata, cat si ca valoare in mentalul consumatorului si sa fim perceputi ca o farmacie prietenoasa si de incredere la care sa poata apela in caz de nevoie.
Pentru ca dorim sa fim perceputi ca un loc de unde izvoraste sanatatea si frumusetea totodata, in farmacia Roelifarm veti gasi, pe langa medicamente, o serie intreaga de alte produse dintr-o gama larga de cosmetice, dermato-cosmetice, articole pentru copii, produse dietetice, suplimente nutritive, articole tehnico-sanitare etc.